Varför köpa när man kan hyra byggnadsställning

Att hyra ställning är ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt att vara verksam inom ställningsbyggnation. Du får ställningsmaterial specifikt anpassat för just ditt projekt, när du behöver det.

Kompletta ställningslösningar

Vi är en av Sveriges största uthyrare av byggnadsställning och väderskydd. Sedan 2013 har vi försett många nordiska företag inom ställningsbyggnation. 
Med en ställningsmassa på ca 400.000 m2 eller ca 7000 ton kan du vara säker på att få det ställningsmaterial du behöver för ditt projekt, i tid och med god ekonomi för resten av ditt projekt.
Vi hyr ut kompletta ställningslösningar för ditt projekt efter din kalkyl. Självklart har vi även detaljer såsom trappor, läktare och scendetaljer, detaljer för hängande ställning om ditt projekt kräver det.
Ni kan också komplettera med produkter så som intäckningsmaterial, dukar, stroppar och grönskyltar.

Ramställning, modulställning och väderskydd av märket Layher
Systemen är från den marknadsledande tillverkaren Layher och är anpassningsbara till alla typer av arbeten, så som fasadarbeten, målning, nybyggnation, takarbeten eller ställning inom industrin. Vi har en gedigen mängd väderskydd vilket gör att du kan erbjuda din kund att kunna genomföra avancerade renoveringar året om.

Monteringsanvisningar
från Layher

Layher Allround (ramställning)
Layher Zifa (modulställning)
Layher Keder XL (väderskydd)